Anna Karlkvist

 

 

 

 

 

 

 

 

TITELInstallation view at ID:I galleri © Anna Karlkvist 2012
MATERIAL
KONTAKT annakarlkvist[a]hotmail.com
HEMSIDA www.annakarlkvist.se

Jag har varit medlem i ID:I sedan starten 2002. Då studerade jag fortfarande på Bildkonstakademin i Helsingfors och delade mitt medlemskap med finska konstnären Ninna Korhonen. Vi visade måleri på våra utställningstider. Både vårt eget och andras.

Från 2008- 2011 delade jag och Helena Pehrsson (ID:I medlem) på utställningstiderna. Vi hade två olika utställningar där vi visade vårt gemensamma foto och videoprojekt “The Dutch Project”.

– -‹‹‹eng›››-–

I have been a member of ID: I since 2002. At the time, I was still studying at the Finnish Academy of Fine Arts in Helsinki and shared my membership with Finnish artist Ninna Korhonen. We showed paintings during our exhibition times; both our own and others’ as well.

From 2008 – 2011, Helena Pehrsson (member of ID:I) and I have shared our exhibition times. We have done two different exhibitions where we showed our collaborative photo and video work, “The Dutch Project.”